Specials


Gestresste huid - € 80,00

De behandeling voor de gestresste en veeleisende huid, bij deze behandeling worden speciale vitamine E-ampul of Aloé Vera gebruikt. Deze productlijn bevat tarwekiem olie met een sterk werkende vitamine E. Deze tarwekiemolie beschemrd, verzorgt en activeert de huid optimaal. Het is ook de "de behandeling" tegen huidveroudering.

Ga naar de top van de pagina


Hoofd en nek massage - € 20,00 (15 min)

Deze massage is met name geschikt voor een optimale ontspanning. Het hoofd en de nek zijn de delen van het lichaam waar spanningen en stress vaak tot uiting komen. De spieren worden los gemasseerd en geactiveerd. Door deze diepe hoofd en nekmassage zult u zich als herboren voelen.

Ga naar de top van de pagina


Reiki - € 60,00

Het Japanse woord Reiki betekent universele energie. Alles wat leeft heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen. Het werken met deze energie is in de vorige eeuw herontdekt en verder ontwikkeld door de Japanse hoogleraar Mikao Usui. Reiki wordt nu in geconcentreerde vorm doorgegeven via de handen. Reiki stimuleert het vermogen in ieder levend wezen om zich zelf te genezen.

Alles wat leeft is een bron van energie. Kijk maar naar gezonde kinderen, dan zie je de werking van energie in optimale vorm. In de loop van ons leven stagneert de levenskracht door toedoen van allerlei blokkades. Door het toepassen van Reiki gaat de energie weer stromen en kunnen blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau worden aangepakt. De energie wordt doorgegeven via het leggen van de handen op bepaalde punten van het lichaam. De hoeveelheid energie die naar die bepaald plaatsen toe wordt getrokken is afhankelijk van de hoeveelheid energie die het lichaam op dat moment nodig heeft. Door de behandeling treedt een diepe ontspanning op, ook pijnklachten kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen.

Een Reiki behandeling zal ongeveer 1 uur in beslag nemen en zal met tussenpozen van 1 week worden gegeven. Hoewel er al na een behandeling verbetering kan optreden is het belangrijk om een serie van minimaal drie behandelingen te ondergaan, om er zeker van te zijn dat de verbeteringen die bereikt zijn ook van kracht blijven. Meestal is een serie van vier tot zes behandelingen nodig voor een optimale balans in het lichaam.

Voor een totaal overzicht van de mogelijkheden kunt u kijken bij Behandelingen.

Ga naar de top van de pagina